Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan maakt rotzooi van haar huis

Shownieuws

In het huis van Lindsay Lohan is het één grote rotzooi. Daar kwam de politie in Hollywood dinsdag achter, nadat het inbraakalarm van het huis was afgegaan.

(Novum/AP) - In het huis van Lindsay Lohan is het één grote rotzooi. Daar kwam de politie in Hollywood dinsdag achter, nadat het inbraakalarm van het huis was afgegaan, zo heeft de politie laten weten.

Een beveiligingsbedrijf meldde de politie rond 15.00 uur lokale tijd dat iemand het inbraakalarm had laten afgaan. Agenten die een kijkje gingen nemen, troffen de troep aan. De politiemensen vroegen zich hierop af of het er altijd zo'n bende was, of dat indringers de rotzooi hadden veroorzaakt.

Uiteindelijk bleek dat er geen inbrekers in de woning waren geweest, maar dat Lohan zelf kennelijk nogal een sloddervos is. De actrice was niet thuis toen het alarm afging.

Een politiewoordvoerder zei tegen entertainmentwebsite E! Online dat sprake was van een poging tot inbraak. Een achterdeur vertoonde sporen hiervan en er bleek geknoeid te zijn met een raam. Een bron dicht bij de zaak zei tegen de website dat wordt gekeken of een stalker van de actrice, die haar ook zou hebben bedreigd, achter de inbraakpoging zit. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen