Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon en manager uit elkaar

Shownieuws

Gordon en zijn manager Xenia Kasper zijn uit elkaar. Dat meldt Kasper dinsdag. Waarom de zakelijke samenwerking wordt stopgezet, wil ze niet zeggen.

Gordon en zijn manager Xenia Kasper zijn uit elkaar. Dat heeft Kasper dinsdag bevestigd tegenover Novum Nieuws. Waarom de zakelijke samenwerking tussen de twee na 3,5 jaar wordt stopgezet, wil ze niet zeggen.

De manager zegt zelf ontslag te hebben genomen. "We hebben een leuke tijd gehad en hebben goed samengewerkt, maar het is voor ons beiden beter om nu uit elkaar te gaan. Het is een zakelijke samenwerking die aan zijn einde is gekomen." Kasper stelt de lopende 'contractuele zaken' nog wel af te handelen. Om wat voor zaken het gaat, wil zij niet bekendmaken.

De manager vloog zaterdag terug naar Nederland vanuit Moskou, waar Gordon met de andere twee Toppers Jeroen van der Boom en René Froger momenteel verblijft om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. "Als de samenwerking is beëindigd, blijf je daar ook niet meer."

Donderdag strijden de Toppers in de tweede halve finale om een plek in de finale, die zaterdag plaatsvindt. Ondanks dat Gordon en Kasper uit elkaar zijn, wenst de manager de Toppers succes. "Ik hoop dat ze de finale halen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen