Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw vindt script vervolg 'Twilight' in vuilnisbak

Shownieuws

Een vrouw heeft het script van het vervolg op de kaskraker 'Twilight' in de vuilnisbak gevonden. De vrouw heeft het script teruggegeven aan de filmstudio.

(Novum/AP) - De eigenares van een schoonheidssalon heeft het script van het vervolg op de kaskraker 'Twilight' in de vuilnisbak gevonden. De vrouw, Casey Ray, viste in Saint Louis in Missouri ook het script van een andere film, 'Memoirs', uit de vuilnisbak. Ray heeft de scripts teruggegeven aan de studio die de films maakt, Summit Entertainment, meldt haar advocaat.

'Twilight', dat meer dan 250 miljoen euro wereldwijd in het laatje bracht, en het vervolg hierop 'New moon' zijn gebaseerd op boeken geschreven door Stephenie Meyer. Veel plotwendingen zijn daardoor al bekend bij de lezers. Maar doordat het script van 'New moon' niet is doorgespeeld aan de media, blijft vooralsnog onduidelijk welke elementen uit het boek in de film zijn verwerkt, merkt een woordvoerder van de filmstudio op.

De vrouw vond de scripts toen ze buiten een hotel stond te wachten tot haar verloofde klaar was met zijn werk. In het hotel verbleven acteurs tijdens opnamen voor de film 'Up in the air' met George Clooney.

Het is onduidelijk hoe de scripts in de vuilnisbak terecht zijn gekomen. In 'Up in the air' speelt Anna Kendrick een rol. De actrice komt ook voor in de vampierenfilm 'New moon'. Een woordvoerder van Kendrick laat weten dat de actrice haar script niet rond zou laten slingeren.

Toen ze de scripts vond, heeft Ray overwogen ze door te spelen aan de media. Ze besloot dit volgens haar advocaat toch maar niet te doen, aangezien ze er toch geen geld voor wilde krijgen. De filmstudio heeft Ray nadat ze de scripts had teruggegeven uitgenodigd voor de premières van de twee films.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen