Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spencer Pratt zegt aan hiphopcarrière te werken

Shownieuws

Spencer Pratt werkt aan een rap-album. Dat heeft de The Hills-ster gezegd tegen MTV. "Ik ben de blanke versie van Jay-Z." Pratt heeft al een nummer uitgebracht.

De kersverse echtgenoot van Heidi Montag, Spencer Pratt, werkt aan een hiphopalbum. Dat heeft de The Hills-ster gezegd tegen muziekzender MTV. "Ik ben de blanke versie van Jay-Z."

Spencer houdt vol dat het nummer 'I'm a celebrity', dat hij onlangs uitbracht, geen promotie is voor de MTV-show 'I'm a celebrity… get me out of here!'. Zowel Spencer als Heidi is binnenkort in de Verenigde Staten te zien in de realityshow waarin sterren het in een aantal fysieke tests tegen elkaar opnemen.

Het rapnummer is volgens Spencer slechts een voorproefje van een album. "Ik heb altijd geweten dat ik stiekem de beste rapper in de industrie ben", zei de 25-jarige Pratt tegen MTV News. "Ik ben de blanke versie van Jay-Z. Ik heb het gemaakt en leef erop los."

Ook Spencers vrouw Heidi heeft muzikale ambities. De 22-jarige zangeres heeft al een aantal videoclips opgenomen. Spencer is van plan om in de toekomst met zijn vrouw te gaan toeren. "We zijn een team, we gaan samen op tournee. Ze is mijn nummer één, net zoals Biggie en Lil' Kim vroeger waren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen