Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guus Meeuwis, Jan Smit: bekend en rijk

Shownieuws

Guus Meeuwis, Jan Smit, Doutzen Kroes, Frans Bauer en Reinout Oerlemans zijn niet alleen bekend in Nederland. Ze hebben ook een flinke bankrekening.

Guus Meeuwis, Jan Smit, Doutzen Kroes, Frans Bauer en Reinout Oerlemans zijn niet alleen bekend in Nederland, maar hebben ook een flinke bankrekening. De vijf bekende Nederlanders staan in de lijst van Quote van de honderd rijkste en succesvolste zakenmannen en -vrouwen onder de 40 jaar die allemaal op eigen kracht hun geld hebben verdiend.

Oerlemans staat in deze 100% Selfmade-lijst op de derde plaats met zijn vermogen van 72 miljoen euro. Oerlemans is de oprichter van productiebedrijf Eyeworks. Frans Bauer staat op de 41e plaats. Quote schat het vermogen van de zanger, die vrijdag voor de vierde keer vader werd van een zoontje, op vijftien miljoen euro.

Topmodel Doutzen Kroes wist de 63e plaats te bemachtigen. Zij is goed voor tien miljoen euro, denkt Quote. Op de 89e positie in de lijst is Jan Smit te vinden. Zijn vermogen bedraagt zeven miljoen euro. Guus Meeuwis is de hekkensluiter van de honderd rijkste en succesvolste zakenmannen en -vrouwen onder de 40 jaar die allemaal op eigen kracht hun geld hebben verdiend. De zanger is vijf miljoen euro waard.

De volledige lijst wordt woensdag gelanceerd en ligt donderdag in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen