Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chiara doet mee aan Songfestival voor haar vader

Shownieuws

Driemaal is scheepsrecht, hoopt Chiara. Na een derde plaats in 1998 en een tweede plaats in 2005 doet de Maltese zangeres dit jaar weer mee aan het Songfestival

Driemaal is scheepsrecht, hoopt Songfestivaldeelneemster Chiara. Na een derde plaats in 1998 en een tweede plaats in 2005 probeert de Maltese zangeres dit jaar met 'What if we' de overwinning binnen te slepen. "Ik vraag niet zo veel", lacht de rondborstige zangeres. "Ik wil maar één plekje hoger eindigen dan de laatste keer."

Een eventuele overwinning wil Chiara opdragen aan haar vader, die drie maanden geleden overleed. "Ik zal de gelukkigste persoon van heel Malta zijn, en trots, net als mijn vader. Het was zijn droom om mij te zien winnen, daarom probeer ik het dit jaar voor de derde keer. Dit is het beste liedje van de drie, dus het kan niet anders dan dat ik win. Dat zorgt ervoor dat de droom van mijn vader alsnog uitkomt."

De 32-jarige zangeres moet zich dinsdagavond eerst bewijzen in de halve finale. "We hebben op Malta het gezegde 'drie is het perfecte nummer', dus voor mij is het echt een uitgemaakte zaak."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen