Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lutfi moet mogelijk advocaten Spears betalen

Shownieuws

Sam Lutfi moet mogelijk ruim 90 duizend euro aan juridische kosten van Britney Spears betalen. Spears moest de kosten maken voor een contactverbod voor Lutfi.

De voormalig manager van Britney Spears Sam Lutfi moet mogelijk de kosten betalen die de zangeres moest maken om te bewerkstelligen dat Lutfi een contactverbod kreeg. De advocaten van de popprinses hebben een rechter in Los Angeles vrijdag verzocht om Lutfi te laten opdraaien voor het bedrag van ruim negentigduizend euro aan juridische kosten. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De advocaten willen daarnaast dat een voormalige advocaat van Spears, Jon Eardley, ongeveer 95 duizend euro betaalt en haar ex-vriend Adnan Ghalib bijna 53 duizend euro. De rechter moet nog besluiten of het drietal het geld inderdaad moet betalen.

Lutfi, Eardley en Ghalib mogen drie jaar lang geen contact opnemen met de popprinses, zo besloot een rechter in Los Angeles onlangs. De vader van de zangeres, die sinds vorig jaar haar bewindvoerder is, had de verboden aangevraagd.

De mannen hebben volgens vaderlief Jamie Spears geprobeerd de curatele te verstoren waaronder zijn dochter was geplaatst en hebben ze een slechte invloed op zijn dochter. In de tijd dat het slecht ging met de inmiddels opgekrabbelde popprinses maakten de drie een belangrijk deel uit van haar leven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen