Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter R. de Vries nog drie jaar langer bij SBS 6

Shownieuws

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft voor die jaar bijgetekend bij SBS. Volgens de algemeen directeur is De Vries' programma 'van onschatbare waarde'.

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft voor die jaar bijgetekend bij SBS. Zijn misdaadprogramma, dat wekelijks gemiddeld 1,2 miljoen kijkers trekt, zal ook de komende jaren uitgezonden worden op SBS 6. Dat heeft de zender dinsdag bekendgemaakt.

"Een programma als dit is uniek in zijn soort en vergt deskundigheid en zorgvuldigheid", zegt De Vries. "Het ervaren team waarmee ik werk is van onschatbare waarde en niet zomaar inwisselbaar. Ik ben ervan overtuigd dat we de aankomende seizoenen opnieuw een aantal indrukwekkende zaken aan het licht zullen brengen."

Het misdaadprogramma bestaat veertien jaar en hielp bij het oplossen van diverse ernstige zaken. De algemeen directeur van SBS Broadcasting, Eric van Stade, stelt dat De Vries' programma 'van onschatbare waarde' is. Hij benoemt het programma als een van de 'kroonjuwelen' van SBS 6.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen