Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Symphonica in Rosso strikt Diana Ross

Shownieuws

Diana Ross is dit jaar de hoofdartiest van Symphonica in Rosso. De Amerikaanse soulzangeres zal op 16 oktober optreden met een veertigkoppig symfonisch orkest.

Diana Ross is dit jaar de hoofdartiest van Symphonica in Rosso. De Amerikaanse soulzangeres zal op 16 oktober hits als 'The boss' en 'Why do fools fall in love' ten gehore brengen met begeleiding van een veertigkoppig symfonisch orkest. De voorverkoop start zaterdag, meldt organisator The Entertainment Group.

De Supremes-zangeres laat weten zin te hebben in Symphonica in Rosso. "Ik kijk er bijzonder naar uit om op te treden in Nederland. Het Nederlandse publiek heeft vanaf het begin een bijzonder plekje in mijn hart gehad - ik ben er altijd erg warm onthaald. We zijn van plan om alle liedjes waar het Nederlandse publiek van houdt ten gehore te brengen, in een van de grootste producties die ik me maar voor kan stellen."

De organisatie van Symphonica in Rosso laat weten dit najaar fans uit heel Europa te verwachten in het Arnhemse Gelredome. Marco Borsato, Paul de Leeuw en Lionel Richie gingen de 65-jarige Ross voor. De drie heren gaven meerdere concerten in Arnhem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen