Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter Andre en Jordan gaan scheiden

Shownieuws

Zanger Peter Andre en glamourmodel Jordan gaan scheiden. Dat heeft een manager van het stel bevestigd. Het paar zet een punt achter hun huwelijk van 4,5 jaar.

Zanger Peter Andre en glamourmodel Jordan gaan scheiden. Dat bevestigt de manager van het stel. Het paar zet een punt achter hun huwelijk van 4,5 jaar. Over de reden dat het stel uit elkaar gaat, is niets bekendgemaakt.

Het stel heeft twee kinderen, zoon Junior van 3 jaar en dochter Princess Tiammii, die bijna twee is. De 30-jarige Jordan, die eigenlijk Katie Price heet, heeft nog een zoon uit een eerdere relatie. De 6-jarige Harvey is zwaar gehandicapt.

Price leerde de 36-jarige Andre kennen in 2004 tijdens opnamen van de reality show 'I'm a celebrity… get me out of here!'. De twee stapten in september 2005 in het huwelijksbootje. Twee jaar laten kregen ze een eigen reality show, 'Katie & Peter', waarin de dagelijkse beslommeringen van het stel te zien zijn. Peter Andre, die in de jaren negentig een grote hit scoorde met 'Mysterious girl', werkt aan een nieuw album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen