Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Casey Aldridge loopt weer rond

Shownieuws

Casey Aldridge kan weer lopen, maar de vriend van Jamie Lynn Spears is nog wel zwak. Hij was getuige op het huwelijk van zijn neef dit weekend in Mississippi.

Casey Aldridge kan weer lopen, maar de vriend van Jamie Lynn Spears is nog wel zwak. Aldridge was dit weekeinde getuige op het huwelijk van zijn neef in Mississippi, meldt het Amerikaanse tijdschrift People. "Hij was zo zwak als iemand die een tijdje in bed heeft gelegen en probeert recht op zijn benen te staan, maar het is hem gelukt", zo heeft een bron dicht bij de familie tegen het tijdschrift gezegd.

De vader van het elf maanden oude kind van Jamie Lynn Spears werd anderhalve week geleden uit het ziekenhuis ontslagen na een auto-ongeluk. In de nacht van zondag 26 april op maandag 27 april was hij de macht over het stuur van zijn auto verloren. Zijn truck raakte de berm, waarna hij over de kop rolde. Hij en twee andere inzittenden vlogen uit de auto. Aldridge werd met hoofdletsel opgenomen in het ziekenhuis. De andere twee liepen lichtere verwondingen op.

Tijdens de bruiloft liep Aldridge volgens een andere bron langzaam en strompelde hij. "Hij was niet erg levendig. Normaal gesproken is hij behoorlijk energiek, maar hij leek lusteloos." De bron denkt dat het ongeluk en het ziekenhuisverblijf hun weerslag op de vriend van Spears hebben gehad. "Hij lijkt een beetje serieuzer over dingen te denken. Ik denk dat hij iets nuchterder lijkt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen