Kies je favoriete radiostation

Dossiers

J-Lo actief voor goed doel na opname dochtertje

Shownieuws

Jennifer Lopez heeft door een ziekenhuisopname van haar dochter het belang van goede zorg ingezien. Dat leidde ertoe dat zij zich nu inzet voor een goed doel.

Jennifer Lopez heeft mede door een ziekenhuisopname van haar dochter Emme het belang van goede medische zorg ingezien. Dat leidde er uiteindelijk toe dat zij zich ging inzetten voor een liefdadigheidsinstelling die helpt om minderbedeelden van medische zorg te voorzien. "Ik ging me afvragen: wat als ik geen dokter, medicijnen of andere behandelingen kon betalen?", legde de zangeres en actrice uit aan de entertainmentwebsite E! Online.

Lopez en haar echtgenoot Marc Anthony ontdekten drie weken na de geboorte van het meisje een knobbel op haar hoofd. "We waren allebei ontzettend gespannen. Mijn hart bonsde in mijn keel", blikte zangeres terug op een benefietgala van een kinderhospitaal in Los Angeles.

Hoewel Emme niets mankeerde, is Lopez door het voorval het belang van medische zorg gaan inzien. Mede daarom besloot ze, samen met het betreffende kinderziekenhuis in Los Angeles, tot het oprichten van de Maribel Foundation.

Lopez beviel in februari vorig jaar van Emme en haar tweelingbroer Max. Het zijn de twee eerste kinderen voor het stel, dat in 2004 in het huwelijksbootje stapte. Eerder liet Lopez weten graag meer kinderen te willen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen