Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heidi Klum en Seal getrouwd als blank uitschot

Shownieuws

Heidi Klum en Seal hebben elkaar dit weekeinde voor de 5e keer hun jawoord gegeven. Hun jaarlijkse ritueel vond plaats in Malibu en had 'white trash' als thema.

Heidi Klum en Seal hebben elkaar dit weekeinde voor de vijfde keer hun jawoord gegeven. Van hun jaarlijkse ritueel was het thema dit keer 'white trash', blank uitschot. Het vond plaats aan de kust van Malibu.

Sinds 10 mei 2005, toen het model en de zanger in het huwelijksbootje stapten, beloven ze elkaar jaarlijks rond die datum nogmaals eeuwige trouw. De twee zouden dit eigenlijk in Mexico doen, maar wegens de Mexicaanse griep in het land werd besloten het festijn daar dit jaar maar niet te houden.

Het haar van Klum was voor de gelegenheid met allemaal vlechtjes omgetoverd tot een kapsel ร la Bo Derek rond 1979, meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Seal had een matje. De echtelieden hadden zich ook in ordinaire kleding gehesen. De ongeveer 75 gasten hadden zich uitgedost in korte spijkerbroeken, kleren met luipaardprints en leren jasjes. Een Elvis-imitator zat de gelegenheid voor.

Na afloop toostten de gasten op het koppel met Mexicaans bier. Het echtpaar schotelde de bezoekers vervolgens Mexicaans eten voor, terwijl ze luisterden naar rockmuziek uit de jaren zestig en feestten in een hof versierd met opblaasbare roze flamingo's en ballonnen met een luipaardprint.

Een bron vertelde People dat het zwangere supermodel er zelfs met de vlechtjes oogverblindend uitzag. "Iedereen lachte en vermaakte zich."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen