Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bunskoek en Storm naast Dessing in 3 op Reis

Shownieuws

Daphne Bunskoek en Dennis Storm gaan naast Floortje Dessing 3 op Reis van BNN en Llink presenteren. Het programma is vanaf 13 september weer op de buis.

Daphne Bunskoek en BNN-presentator Dennis Storm gaan naast Floortje Dessing het reisprogramma 3 op Reis van BNN en Llink presenteren. Dat heeft BNN woensdag bekendgemaakt. Het programma is vanaf 13 september weer te zien.

De voormalig RTL Boulevard-presentatrice Bunskoek, die eerder al een reisprogramma presenteerde voor RTL, geeft aan heel blij te zijn. "Ik denk dat ik me thuis zal voelen in een omgeving waar jonge mensen met veel enthousiasme programma's maken."

Bunskoek zal daarnaast te beluisteren zijn in het programma BNN Today op Radio 1. Daarover zegt Bunskoek er iets meer de journalistieke kant mee op te kunnen. BNN stelt dat de presentatrice vanaf 2010 mogelijk meer programma's voor de jongerenomroep gaat maken.

BNN-voorzitter Patrick Lodiers zegt dat zijn omroep de ervaring van Bunskoek goed kan gebruiken. "BNN is op zijn best als we een goede balans hebben tussen een jonge, aanstormende garde en ervaren mensen. De ervaring en het talent van Daphne kunnen wij daarom goed gebruiken. Bovendien is Daphne intelligent, mooi en spreekt zij een breed, maar vooral ook jong publiek aan. Wij zijn enorm blij dat zij bij BNN programma's gaat maken."

Bunskoek krijgt het nog druk. Eerder woensdag werd bekendgemaakt dat zij vanaf dit najaar te zien is in een dagelijks talkshow op Net 5, waarvan zij ook bij de ontwikkeling betrokken is.

Twee weken geleden werd bekendgemaakt dat Floortje Dessing per direct zou overstappen van het in financiële nood verkerende Llink naar BNN, zodat ze het programma 3 op Reis kan blijven maken. Het reisprogramma wordt een samenwerking tussen beide omroepen.

Dennis Storm werkt al langer voor BNN. Hij is momenteel te zien met Dennis vs Valerio.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen