Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Gordon zaterdag niet bij finale X Factor'

Shownieuws

Gordon is niet bij de finale van X Factor. Dat zei Wendy van Dijk in RTL Boulevard. De finale is verplaatst vanwege de herdenking van het Koninginnedagdrama.

Gordon is zaterdag niet bij de finale van X Factor. Dat heeft presentatrice Wendy van Dijk woensdag gezegd in RTL Boulevard. De finale van de show is een dag verplaatst in verband met de herdenking van het Koninginnedagdrama in Apeldoorn. Jurylid Gordon is met de Toppers in Moskou in verband met het Eurovisie Songfestival.

De blonde krullenbol zou speciaal voor de laatste liveshow terugvliegen naar Nederland. "Alles was rond de vrijdag gepland", zei Wendy van Dijk, die X Factor presenteert. "Zaterdag gaat echt niet lukken." Volgens de presentatrice zal Gordon 'zijn' finalist Lisa aanmoedigen via een straalverbinding. Naast Lisa strijden ook Jamal en Rachel om de eerste plaats.

RTL 4, dat de finale uit gaat zenden, besloot woensdag de liveshow een dag te verplaatsen, omdat op vrijdag het Koninginnedagdrama wordt herdacht. Volgens programmadirecteur Erland Galjaard vindt de zender het ongepast om een uitbundige liveshow te brengen op een avond dat Nederland herdenkt en rouwt. Ook andere RTL-programma's worden vrijdag niet uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen