Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lily Allen in oktober naar Amsterdam

Shownieuws

Lilly Allen geeft zondag 25 oktober een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat meldt Mojo woensdag. De kaartverkoop start zaterdag.

Lilly Allen geeft zondag 25 oktober een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat heeft concertorganisator Mojo woensdag bekendgemaakt. De kaartverkoop voor het concert start zaterdag.

De Britse zangeres brak in 2006 door met haar hitsingle 'Smile' en haar debuutalbum 'Alright, still'. Momenteel staat ze hoog in de hitlijsten met haar nummer 'Fuck you'. Sinds haar doorbraak is de 24-jarige Allen door de Britse en Amerikaanse media vooral neergezet als feestbeest dat niet vies is van een borrel. In een interview met de Britse boulevardkrant The Sun gaf ze in februari nog toe het podium niet op te gaan zonder drank achter de kiezen, hoewel ze nadat ze in september dronken was tijdens de presentatie van de 'GQ Men of the year awards' een paar maanden de drank liet staan.

In januari hield de twintiger nog een pleidooi voor cocaïne. In een interview met het Britse muziektijdschrift The Word zei ze zich te storen aan de negatieve wijze waarop mensen tegen drugs aankijken. "Het enige wat je hoort, is dat drugs slecht en dodelijk zijn. Dat je een prostituee of verkrachter of dealer wordt. Maar dat is niet waar."

Het optreden in de Heineken Music Hall is niet de enige show van de zangeres in Nederland dit jaar. De Britse zangeres staat donderdag in een uitverkochte Melkweg in Amsterdam. Deze zomer staat ze ook op het uitverkochte festival Lowlands.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen