Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton weet niet wie haar rekeningen betaalt

Shownieuws

Paris Hilton heeft geen idee wie haar telefoonrekeningen betaalt. Dat werd duidelijk toen ze zich moest verdedigen tegen een claim van een distributiebedrijf.

(Novum/AP) - Paris Hilton heeft geen idee wie haar telefoonrekeningen betaalt. Dat werd dinsdag duidelijk toen de Amerikaanse hotelerfgename zich in Miami moest verdedigen tegen een schadeclaim van een distributiebedrijf. Worldwide Entertainment Group Inc. eist ruim zes miljoen euro omdat Hilton de film 'National lampoon's pledge this!' onvoldoende gepromoot zou hebben.

Om erachter te komen wie de hotelerfgename belde, vroegen advocaten een telefoonrekening van Hilton op. De 28-jarige blondine moest toegeven dat ze dergelijke nota's nog nooit gezien had. Op de vraag wie haar rekeningen ontvangt, antwoordde Hilton: "Dat weet ik niet. Ik neem aan dat het iemand is die mijn rekeningen betaalt. Ik informeer nooit naar dat soort dingen."

Paris ontving één miljoen dollar, ruim 750 duizend euro, voor de film uit 2006. In 'National lampoon's pledge this!' was de socialite te zien als voorzitter van een studentenvereniging. Hilton acteerde niet alleen, ze was ook een van de acht uitvoerend producenten, hoewel ze toe moest geven dat ze niet precies wist wat die rol inhield. "Ik weet niet zeker wat een producent doet. Ervoor zorgen dat gave mensen meespelen", filosofeerde La Hilton erop los.

Het distributiebedrijf stelt ruim zes miljoen euro misgelopen te zijn doordat Paris de film onvoldoende gepromoot zou hebben en wil dat bedrag verhalen op de hotelerfgename. Hilton ontkent de beschuldigingen en zegt dat ze altijd haar best heeft gedaan. De rechtszaak moet op 8 juni van start gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen