Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Documentaire over ziekte Farrah Fawcett op tv

Shownieuws

De Amerikaanse zender NBC zendt een documentaire van twee uur uit over Farrah Fawcett. De Charlie's Angels-actrice lijdt sinds 2006 aan kanker.

(Novum/AP) - De Amerikaanse zender NBC zendt volgende week een twee uur durende documentaire uit over Farrah Fawcett. De Charlie's Angels-actrice lijdt sinds 2006 aan kanker, en kwam onlangs weer in het nieuws na een nieuwe ziekenhuisopname. In Farrah's Story is te zien hoe de 62-jarige actrice omgaat met en wordt behandeld voor anale kanker.

Volgens het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter gaat het om een documentaire die een vriendin van Fawcett geschoten heeft. "Dit is een erg persoonlijke film", werd de actrice geciteerd. "Destijds wist ik niet of iemand het ooit zou zien, maar de film is een eigen leven gaan leiden en moet gezien worden."

In de documentaire komt ook Ryan O'Neal, met wie Fawcett een 24-jarige zoon heeft en in een jarenlange knipperlichtrelatie is verwikkeld, voorbij. Verder zijn ex-Charlies Angels-collega's Jaclyn Smith en Kate Jackon zijn te zien, evenals Fawcett's vader Jim. De documentaire wordt op 15 mei uitgezonden in de Verenigde Staten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen