Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veel succeswensen voor de Toppers

Shownieuws

De Toppers, die dinsdag naar Moskou afreisden voor het Eurovisie Songfestival, hebben veel succeswensen gehad. Ook Gerard Joling wenste ze succes.

De Toppers, die dinsdag naar Moskou afreisden voor het Eurovisie Songfestival, hebben veel succeswensen gehad. Jeroen van der Boom, Gordon en René Froger staan volgende week donderdag in de tweede halve finale van het 54e Eurovisie Songfestival, waarvan volgende week zaterdag de finale plaatsvindt. "Ik heb heel veel sms'jes gehad om ons succes te wensen", zei Van der Boom tegen Novum Nieuws.

Onder de mensen die de Toppers geluk wensten, is ook Gerard Joling, vertelt de Topper. "Ik heb hem de avond voor mijn vertrek nog gesproken en dat was een heel gezellige avond." Van der Boom vertelt dat hij en Joling goede vrienden zijn. "Hij heeft mij heel veel succes gewenst en die wens ook aan de Toppers geuit."

Joling stapte na een conflict met Gordon uit de Toppers, waardoor hij niet meer meeging naar Moskou. Van der Boom werd gevraagd zijn plek in te nemen. Voor Joling zou het zijn tweede optreden op het Eurovisie Songfestival zijn geweest. Voor Van der Boom, Gordon en René Froger is het de eerste keer dat ze voor heel Europa hun zangkunsten mogen vertonen.

Oud-deelnemers Edsilia Rombley en Hind hebben de Toppers volgens Van der Boom overigens nog geen succes gewenst. Vorig jaar kreeg Hind nog wel zo'n bericht per sms van haar voorganger Rombley. "Ik ken Hind ook niet zo goed, dus ze heeft mijn 06 ook helemaal niet", vergoelijkt Van der Boom.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen