Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Novastar zingt titelsong voor nieuwe film

Shownieuws

Het Novastar-nummer 'Tunnelvision' is de titelsong geworden van het speelfilmdebuut van regisseur Mark de Cloe, 'Het leven uit een dag'.

Het Novastar-nummer 'Tunnelvision' is de titelsong geworden van het speelfilmdebuut van regisseur Mark de Cloe, 'Het leven uit een dag'. Dat maakte filmproducent Independent Films woensdag bekend.

Volgens De Cloe sluit het 'meeslepende en persoonlijke geluid van Novastar perfect aan bij de sfeer van de film'. Ook Joost Zweegers, zoals de Novastar-zanger echt heet, is blij met de samenwerking. "De visuele, originele beelden van Mark complementeren mijn muziek", aldus de Nederlands-Belgische artiest.

Behalve 'Tunnelvision' is ook Novastars liedje 'Never back down' te horen in de rolprent. Tot de andere artiesten die hun muziek lenen aan de film behoren Rufus Wainwright, Zita Swoon en New Buffalo.

'Het leven uit een dag', dat gebaseerd is op het gelijknamige boek van A.F.Th. van der Heijden, vertelt het verhaal van een verliefd stel dat zich verzet tegen een wereld waarin een mensenleven maar één dag duurt. Onder anderen Tygo Gernandt en Egbert-Jan Weeber zijn te zien in de film, die vanaf 3 september in de Nederlandse bioscopen moet gaan draaien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen