Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Bunskoek in Net 5-talkshow

Shownieuws

Daphne Bunskoek maakt vanaf dit najaar onderdeel uit van een dagelijkse talkshow van Net 5. Dat heeft de televisiezender woensdag bekendgemaakt.

Daphne Bunskoek is vanaf dit najaar te zien in een dagelijkse talkshow op Net 5. Dat heeft de televisiezender woensdag bekendgemaakt.

In het nog naamloze televisieprogramma, dat wordt geproduceerd door Paul de Leeuws productiebedrijf En Vele Anderen (EVA), geven vijf vrouwen hun visie over actuele onderwerpen. Naast Bunskoek schuiven oud-politica Hedy d'Ancona en nrc.next-columniste Aaf Brandt Corstius aan. Wie de andere vrouwen zijn, die in een wisselende samenstelling aan het programma deelnemen, wordt later bekendgemaakt.

Bunskoek is sinds het begin voor EVA betrokken bij de ontwikkeling van de talkshow, door te zoeken naar geschikte dames voor het programma. "Het zoeken en vinden van deze vrouwen in kranten, cafés, universiteiten en op verschillende podia was al een groot genoegen en ik zie ernaar uit om met deze talenten aan tafel te zitten", aldus Bunskoek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen