Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boris in voorprogramma Simply Red

Shownieuws

Boris staat 3 juli in het voorprogramma van Simply Red, dat dan optreedt in het Amsterdamse Westerpark. Dat heeft organisator Mojo woensdag bekendgemaakt.

Boris staat 3 juli in het voorprogramma van Simply Red, dat dan optreedt in het Amsterdamse Westerpark. Dat heeft concertorganisator Mojo woensdag bekendgemaakt. Het openluchtconcert van de Britse band maakt deel uit van de derde editie van de concertreeks Live at Westerpark.

Boris brak in 2004 door met zijn winst van het talentenjachtprogramma Idols. In 2007 won hij de Edison Jazzism Publieksprijs. Begin dit jaar bracht hij zijn derde album uit, 'Live my life'.

Simply Red, dat twee weken geleden nog twee uitverkochte shows gaf in de Amsterdamse Heineken Music Hall, is bekend van nummers als 'Holding back the years' en 'If you don't know me by now'. De band is bezig met zijn laatste wereldtournee. Voorman Mick Hucknall kondigde in oktober 2007 al aan dat de groep zou stoppen. Hucknall wil zich concentreren op zijn solocarrière.

De kaartverkoop voor het Simply Red-concert in het Westerpark is al even onderweg. Naast Simply Red treden deze zomer onderen anderen Anouk, Lenny Kravitz en Joss Stone op in het park.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen