Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader René Froger maakt het goed

Shownieuws

Het gaat naar omstandigheden goed met de vader van René Froger. Hij is geopereerd. Nu is het afwachten hoe hij herstelt, meldt het management van Froger.

Het gaat naar omstandigheden goed met de vader van René Froger. Hij is geopereerd en het is nu even afwachten hoe hij herstelt voordat duidelijk is wanneer hij het ziekenhuis mag verlaten. Dat heeft het management van René Froger dinsdag laten weten.

Bolle Jan, zoals de vader van Froger wordt genoemd, werd maandagnacht met een buikvliesontsteking opgenomen in het ziekenhuis. Ondanks de ziekenhuisopname is Froger dinsdag vertrokken richting Moskou. Daar neemt Froger met de Toppers deel aan het Eurovisie Songfestival. "Pas toen de doktoren me de verzekering gaven dat mijn vader niet in levensgevaar was, ben ik naar de luchthaven gegaan", zei de Nederlandse zanger, die vorige maand zijn moeder verloor.

Naar de vader van Froger is het Amsterdamse café Bolle Jan vernoemd. Het café dat in de buurt van het Rembrandtplein staat, wordt al dertig jaar geëxploiteerd door de familie Froger en werd in 1981 geopend door Bolle Jan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen