Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'David Hasselhoff maakt het goed'

Shownieuws

David Hasselhoff, die afgelopen weekeinde bijna aan een alcoholvergiftiging zou zijn bezweken, maakt het prima. Dat beweren althans de advocaten van de acteur.

David Hasselhoff, die afgelopen weekeinde bijna aan een alcoholvergiftiging zou zijn bezweken, maakt het prima. Dat beweren althans de advocaten van de acteur, die in een verklaring stellen dat de Baywatch-ster 'op geen enkel moment in de staat verkeerde die in verhalen beweerd werd'.

Volgens de advocaten van Hasselhoff ging het zondag goed met hem. "Desondanks is hij wel bedroefd en ontdaan omdat iemand met bijbedoelingen onjuiste verhalen over hem verspreidt tegen de pers", zo citeert het Amerikaanse tijdschrift People uit de verklaring van de raadslieden.

Het bericht over de alcoholvergiftiging bij Hasselhoff kwam naar buiten via de showbizzsite Radar Online, die anonieme bronnen citeerde. Wie volgens de advocaten de bronnen van het bericht zijn, zeiden de advocaten niet. De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ, die zegt het mysterie tot op de bodem te hebben uitgezocht, beweert dat het om zijn ex-vrouw Pamela Bach gaat.

Een andere bron, dicht bij Hasselhoff, bevestigde dat de 56-jarige acteur was opgenomen in het ziekenhuis nadat hij weer naar de drank had gegrepen. "David werd zaterdagavond ziek, maar hij was nooit buiten bewustzijn", vertelde de ingewijde. "Hij mocht vanmorgen het ziekenhuis alweer verlaten. Als hij zo veel drank op had als vermeld werd, hadden ze hem echt niet zo snel laten gaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen