Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rihanna terug op rode loper

Shownieuws

Rihanna stond voor het eerst sinds ze werd mishandeld weer op de rode loper. De zangeres poseerde in New York voor fotografen tijdens het Costume Institute Gala

(Novum/AP) - Rihanna is voor het eerst sinds ze in februari werd mishandeld weer op de rode loper verschenen. De zangeres poseerde maandagavond in New York voor fotografen tijdens het Costume Institute Gala, een van 's werelds grootste mode-evenementen, dat jaarlijks wordt georganiseerd door het Metropolitan Museum. Rihanna, die een opvallend zwart Dolce & Gabbana-pak droeg, wandelde als laatste bekendheid naar binnen, en sprak niet met de pers.

Hoofdredacteur van Vogue Anna Wintour presenteerde het gala, dat dit jaar de aftrap vormde voor de tentoonstelling 'The model as muse: embodying fashion'. Naast de voorzitter van het evenement, modeontwerper Marc Jacobs, waren medevoorzitters Kate Moss en Justin Timberlake aanwezig. Andere beroemdheden die acte de présence gaven waren Madonna, Victoria Beckham en ontwerpster Stella McCartney met haar muzen Kate Hudson en Liv Tyler.

Rihanna's toenmalige vriend Chris Brown wordt ervan verdacht haar te hebben mishandeld. Hij moet volgende maand weer voor de rechter verschijnen. Dan wordt gekeken of er voldoende bewijsmateriaal is voor een rechtszaak. De 19-jarige zanger zegt zelf onschuldig te zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen