Kies je favoriete radiostation

Dossiers

White Stripes-drummer Meg White verloofd

Shownieuws

White Stripes-drummer Meg White heeft zich verloofd met gitarist Jackson Smith. Dat is de zoon van de legendarische rockers Fred en Patti Smith.

White Stripes-drummer Meg White heeft zich verloofd met gitarist Jackson Smith, de zoon van de legendarische rockers Fred en Patti Smith. Haar woordvoerder zei tegen het Amerikaanse tijdschrift People dat de twee nog dit jaar in het huwelijksbootje stappen.

Voor Meg White is het niet de eerste keer dat ze trouwt. In 1996 gaf ze haar jawoord aan bandmaatje Jack White. Vier jaar later gingen ze echter weer uit elkaar. Jack White trouwde in 2005 met het model Karel Elson. Met haar kreeg hij twee kinderen.

The White Stripes, die een pauze hebben ingelast, traden in februari nog een keer op in de talkshow van NBC-presentator Conan O'Brien. De Amerikaanse rockband scoorde hits als 'Seven nation army' en 'I just don't know what to do with myself'.

Jack White concentreert zich nu op een nieuw album met zijn nieuwe band Dead Weather. De plaat moet volgende maand in de winkels liggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen