Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gewonden bij opnames film met Nicolas Cage

Shownieuws

Een achtervolgingsscène van een film, waarin onder andere Nicolas Cage te zien is, is uit de hand gelopen. Tijdens de opnamen raakten twee mensen gewond.

Opnames van een achtervolgingsscène van de film 'The sorcerer's apprentice' in New York zijn maandag uit de hand gelopen. Op een afgezet Times Square raakten twee mensen gewond door de te realistische scène uit de film met Nicolas Cage. Dat schrijft de krant New York Post.

In de scène reden een zwarte Ferrari en een zilveren Mercedes achter elkaar aan. Volgens een ooggetuige nam de Ferrari een te scherpe bocht, waarbij de sportwagen een lantaarnpaal en een tijdschriftenkraam raakte. "Een vrouw werd tegen de grond gesmeten. De omgevallen lantaarnpaal landde precies op een man", aldus de toeschouwer.

Een andere omstanders zag de wagen langs verschillende stuntauto's rijden, 'waarna de Ferrari een scherpe bocht nam en in een restaurant knalde'. Allebei de slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Eén van hen is niet betrokken bij de film. Van de andere is dat nog niet duidelijk.

'The sorcerer's apprentice' is gebaseerd is op het door Johann Goethe geschreven gedicht 'De tovenaarsleerling'. Cage speelt in de film een tovenaar die opzoek is naar een leerling in New York. Volgend jaar moet de Disneyfilm in de bioscoop gaan draaien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen