Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hugh Jackman in verfilming van 'Ghostopolis'

Shownieuws

Hugh Jackman gaat spelen in de filmversie van het stripboek 'Ghostopolis' van Doug TenNapel. De 40-jarige Australische acteur gaat de film ook produceren.

Hugh Jackman heeft een rol te pakken in de filmversie van het stripboek 'Ghostopolis' van Doug TenNapel. De van oorsprong Australische 40-jarige acteur gaat de film ook produceren, meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter.

Jackman, die in november nog door het Amerikaanse tijdschrift People werd uitgeroepen tot de meest sexy man van 2008, trekt momenteel met zijn vertolking van Wolverine massa's mensen naar de bioscopen. In Nederland komt de film na het openingsweekend binnen op de eerste plaats van de Nederlandse box office.

'Ghostopolis' gaat over een agent van een speciale bovennatuurlijke immigratie-eenheid. Hij moet geesten die zijn ontsnapt naar de mensenwereld terugbrengen naar spokenwereld Ghostopolis. Wanneer per ongeluk een jongetje naar Ghostopolis is gestuurd, moet Jackman het jochie samen met een vrouwelijke geest terughalen.

Voor het project zijn nog geen schrijver of regisseur aangetrokken. De film wordt gemaakt bij Disney Studios en is slechts een van de titels van TenNapel die worden verfilmd. Zo gaat Paramount 'Monster zoo' maken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen