Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maggie Gyllenhaal getrouwd in Italië

Shownieuws

Het acteurskoppel Maggie Gyllenhaal en Peter Sarsgaard is zaterdag getrouwd. De 31-jarige actrice en haar 38-jarige geliefde hebben zeven jaar een relatie.

Het acteurskoppel Maggie Gyllenhaal en Peter Sarsgaard is zaterdag getrouwd in Italië. Een woordvoerder van de actrice bevestigt het bericht tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

De 31-jarige Gyllenhaal en haar 38-jarige geliefde hebben zeven jaar een relatie. Het stel, dat zich in 2006 verloofde, heeft een dochtertje van 2, Ramona. Maggie en Peter gaven elkaar het jawoord in het Zuid-Italiaanse Brindisi. Onder anderen acteur Jake Gyllenhaal, Maggie's broer, en zijn vriendin actrice Reese Witherspoon waren aanwezig bij het huwelijk.

Maggie Gyllenhaal brak in 2002 door met de film 'The secretary'. Ze was verder te zien in films als 'Mona Lisa smile', 'World Trade Center' en 'The Dark Knight'. Peter Sarsgaard is bekend van films als 'Boys don't cry', 'Flightplan' en 'Rendition'. In 2005 speelde hij in 'Jarhead' naast zijn nieuwbakken zwager, Jake.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen