Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Karen en Kristel zoeken 'nieuwe Kathleen' bij SBS 6

Shownieuws

Karen Damen en Kristel Verbeke gaan bij SBS 6 en het Belgische VTM op zoek naar een 'nieuwe Kathleen Aerts' voor K3. Het programma krijgt de naam K2 zoekt K3.

Karen Damen en Kristel Verbeke gaan op de Nederlandse zender SBS 6 en het Belgische VTM op zoek naar een 'nieuwe Kathleen Aerts' voor hun meidengroep K3. Het programma krijgt de naam K2 zoekt K3 en komt komend najaar op de televisie. Dat heeft SBS 6 maandag bekendgemaakt.

Het Vlaamse trio maakte eind maart bekend dat K3 zonder Kathleen verdergaat. Het blonde lid van de meidengroep voor kinderen stelde het na tien jaar tijd te vinden voor iets anders.

Het programma is een samenwerking van SBS, VTM en productiebedrijf Studio 100. Programmaleider bij SBS 6 Tina Nijkamp zegt dat het programma uitstekend bij SBS 6 als familiezender past. Kandidaten kunnen zich opgeven via de voor het programma in het leven geroepen websites k2zoektk3.nl en k2zoektk3.be. De voornaam van het nieuwe groepslid hoeft getuige de oproep op de sites niet met een K te beginnen.

Karen en Kristel laten weten heel blij te zijn dat het televisieprogramma er komt. "We hadden immers allebei het gevoel dat het het leukste zou zijn om verder te gaan met K3 met een derde meisje erbij. Het is super dat we deze ongelooflijke kans krijgen om samen met de mensen in België en Nederland op zoek te gaan naar iemand die met ons tweetjes nog heel wat K3-plannen zal kunnen waarmaken. We vinden het heel erg spannend allemaal."

Kathleen is in Nederland voor het laatst als onderdeel van K3 te bewonderen op het Studio 100 Zomerfestival. Dat evenement vindt op 27 en 28 juni plaats in Ahoy in Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen