Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miljuschka presenteert Radiobitches Awards

Shownieuws

Miljuschka Witzenhausen presenteert dit jaar de uitreiking van de Radiobitches Awards. Die vindt 23 juni plaats in Studio 21 in Hilversum, meldt de organisatie.

Miljuschka Witzenhausen presenteert dit jaar de uitreiking van de Radiobitches Awards. Die vindt 23 juni plaats in Studio 21 in Hilversum. Dat heeft organisatie maandag bekendgemaakt.

Witzenhausen, die bekend is van onder meer de muziekzender TMF en soapserie ONM, straalt volgens de organisatie uit waar de awards voor staan. "Getalenteerde, sexy en stoere vrouwen die voor geen enkele man onderdoen." Het is de derde keer dat de prijzen, die bedoeld zijn voor talentvolle radiovrouwen die het hebben gemaakt in een door mannen gedomineerde wereld, worden uitgedeeld.

Dit jaar worden acht awards uitgereikt in de categorieën beste presentatrice, beste nieuwslezer, beste backstage bitch, beste regiobitch, aanstormend talent, beste station, bitches choice award en de oeuvre award. Onder meer de Dansacademie Lucia Marthas geeft een optreden weg tijdens de uitreiking.

De Radiobitches Awards worden georganiseerd door tien studenten van de V-Academy van Veronica. Deze studenten moeten vijf maanden in de praktijk werken aan de ontwikkeling en productie van nieuwe formats op het gebied van muziek en entertainment.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen