Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eigen talkshow voor Jenny McCarthy

Shownieuws

Jenny McCarthy gaat voor het productiebedrijf van Oprah Winfrey haar eigen talkshow presenteren. Ze heeft ook een blog op de site van Oprah.

Jenny McCarthy gaat voor het productiebedrijf van Oprah Winfrey haar eigen talkshow presenteren. De talkshow maakt deel uit van een afsprakenpakket met Harpo Productions, waarbij ook een blog van de blondine op oprah.com hoort, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift Hollywood Reporter.

De eerste blog stond er vrijdag op. In haar bijdragen vertelt McCarthy over haar poging dertig dagen zonder suikerbommen als chocoladerepen door te komen. De bedoeling is dat zij en haar lezers dertig dagen lang hun verslaving opgeven, en naar eigen zeggen is McCarthy verslaafd aan suiker.

De afgelopen tijd verscheen de 36-jarige blondine al regelmatig in The Oprah Winfrey Show. Met Winfrey sprak ze onder meer over haar autistische zoon en het verschijnen van haar boeken, die ook over autisme gaan. Ook talkshowgrootheden zoals Dr. Phil verschenen eerst bij Oprah en kregen later hun eigen show. Over het waar en wanneer van de talkshow van McCarthy is nog weinig duidelijk.

McCarthy dankt haar doorbraak aan Playboy. Ze werd in 1993 uitgeroepen tot playmate van het jaar. Kort daarop vond ze werk als presentatrice en actrice. Zo was ze te zien in films als 'Scream 3' en 'Scary movie 3'. Ze heeft sinds enkele jaren een relatie met acteur Jim Carrey.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen