Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fan springt op podium bij concert Britney

Shownieuws

Een fan is dit weekeinde tijdens een concert van Britney Spears in Connecticut het podium opgesprongen. Beveiligers en dansers wisten hem tegen te houden.

Een handtastelijke fan is dit weekeinde tijdens een concert van Britney Spears in de Amerikaanse staat Connecticut het podium opgesprongen om de popprinses van dichtbij te bewonderen. Beveiligers en achtergronddansers wisten de jongeman tegen te houden voordat hij haar wist te bereiken, meldde de politie aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

De blonde popdiva gaf zaterdagavond een optreden in het kader van haar 'Circus'-tournee in de Mohegan Sun Arena. De 20-jarige man kon zich tijdens het nummer 'Womanizer' niet meer inhouden en klom het podium op.

De politie, die stelt dat de fan alcohol had gedronken, heeft hem gearresteerd wegens huisvredebreuk. Nadat de knaap was aangehouden, wilde hij volgens de politie niet meewerken. Daarom is hij ook aangehouden voor verzet bij zijn aanhouding. Hij is inmiddels vrijgelaten, nadat hij een borgsom van bijna tweehonderd euro had betaald. Hij moet in juni voor de rechter verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen