Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'David Hasselhoff opgenomen na alcoholvergiftiging'

Shownieuws

David Hasselhoff is dit weekeinde moet spoed in een ziekenhuis opgenomen omdat hij te veel gedronken had. Dat meldde de website Radar Online.

David Hasselhoff is dit weekeinde moet spoed in een ziekenhuis opgenomen omdat hij te veel gedronken had. De Baywatch-acteur bleek een alcoholvergiftiging te hebben, meldt showbizzsite Radar Online. De 56-jarige acteur, die al jaren kampt met een alcoholprobleem, zou inmiddels weer thuis zijn.

Bronnen melden dat Hasselhoffs 16-jarige dochter Hayley haar vader zaterdag bewusteloos aantrof op de vloer in hun woning in Encino, Californië. In paniek belde het meisje haar moeder, actrice Pamela Bach, die Hasselhoff met spoed naar een ziekenhuis heeft gebracht. "Hayley bleef haar vader maar in zijn gezicht slaan om hem in leven te houden", zegt een bron. "Hij ademde amper toen hij in het ziekenhuis aankwam."

In het ziekenhuis werd een alcoholpromillage van bijna 0,4 in zijn bloed gevonden. Een bron meldt Radar Online dat Hasselhoff de afgelopen jaren vaker is opgenomen met een alcoholvergiftiging. Dit zou de zevende keer zijn.

Een woordvoerder van de Baywatch-acteur zei tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dat Hasselhoff in orde is. "Hij is in orde en gelukkig." Dat Hasselhoff is opgenomen werd niet ontkend, maar TMZ meldt dat de woordvoerder het bericht van Radar Online overdreven noemde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen