Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Vriend Jamie Lynn Spears verlaat ziekenhuis'

Shownieuws

Casey Aldridge, de vader van Jamie Lynn Spears' baby, is vrijdag ontslagen uit het ziekenhuis, meldt People. Aldridge raakte vorige week gewond bij een ongeluk.

Casey Aldridge, de vader van Jamie Lynn Spears' baby, is vrijdag ontslagen uit het ziekenhuis. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People, dat zegt contact te hebben met een bron dicht bij de familie. Aldridge raakte vorige week gewond bij een auto-ongeluk. "Casey is thuis en het gaat erg goed met hem", zegt de bron. "Hij heeft de komende weken nog veel rust nodig en heeft nog hoofdpijn."

In de nacht van zondag 26 april op maandag 27 april verloor Aldridge de macht over het stuur. Zijn truck raakte de berm, waarna de wagen over de kop rolde. Hij en twee andere inzittenden vlogen uit de auto. Aldridge werd met hoofdletsel opgenomen in het ziekenhuis. De andere twee liepen lichtere verwondingen op. Volgens de bron is de 20-jarige Aldridge niet geopereerd en heeft hij geen blijvend letsel overgehouden aan de klap.

Aldridge is nu bij zijn vriendin, de 18-jarige Jamie Lynn Spears, het jongere zusje van popprinses Britney Spears. Het stel is in hun woning in Liberty in Mississippi. Hun tien maanden oude dochter Maddie Briann wordt volgens de bron vooral verzorgd door Jamie Lynn's moeder Lynne. "Maar ik denk dat de baby snel naar huis komt. Dan heeft Jamie Lynn twee mensen om voor te zorgen."

Het auto-ongeluk vond plaats na een vrijgezellenfeest voor de neef van Aldridge. De jonge vader is een van de getuigen bij het huwelijk. "Ik weet niet of hij dat nu aankan, dat moeten we afwachten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen