Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams hint op terugkeer bij Take That

Shownieuws

Een reünie van alle oorspronkelijke leden van Take That is nabij. Daar zinspeelde Robbie Williams althans op tegenover de Britse krant The Daily Mirror.

Een reünie van alle oorspronkelijke leden van Take That is nabij. Daar zinspeelde Robbie Williams althans op tegenover de Britse krant The Daily Mirror. "Ik heb regelmatige contact met de anderen en dingen beginnen steeds meer vorm te krijgen. De jongens lijken er allemaal brood in te zien. Ik denk dat het heel leuk kan worden."

Williams is het enige oude bandlid dat geen aandeel had in de comeback van de groep in 2005. De andere vier bandleden, Marc Owen, Gary Barlow, Jason Orange en Howard Donald, verkochten sindsdien meer dan zes miljoen albums en scoorden hits met nummers als 'Patience' en 'Shine'.

Take That werd in 1990 gevormd en viel begin 1996 uiteen na het maken van drie studioalbums en het scoren van hits als 'Babe', 'Pray', 'Back for good' en 'How deep is your love'. De zomer daarvoor had Williams de band al verlaten om een solocarrière te starten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen