Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Osbourne trouwt voorlopig niet

Shownieuws

Ondanks haar verloving is Kelly Osbourne niet van plan binnenkort te trouwen. De 24-jarige zangeres is verloofd met het 19-jarige model Luke Worrall.

Ondanks haar verloving is Kelly Osbourne niet van plan binnenkort te trouwen. Dat vertelde de 24-jarige zangeres, die zich eind vorig jaar verloofde met het 19-jarige model Luke Worrall, aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik denk dat trouwen het laatste is wat ik op dit moment in mijn leven zou moeten doen. Ik zou zo'n uitgebluste aan antidepressiva verslaafde huisvrouw worden."

Haar moeder Sharon is het met de beslissing van Kelly eens. "Het zou niet goed zijn als ze nu al vervallen in burgerlijkheid", verklaarde ze. "Ik was 29 toen ik trouwde en dat beviel prima. Ik heb ermee gewacht tot ik alle debiele dingen had gedaan die ik in mijn leven wilde doen." Vader Ozzy Osbourne zou de verloofde van zijn dochter hebben gevraagd nog minstens vijf jaar te wachten met het huwelijk.

Kelly is de jongste dochter van voormalig artiestenmanager Sharon en rocker Ozzy. Het gezin stond jarenlang centraal in de MTV-realityserie Meet the Osbournes. Ook zoon Jack (23) werd daarin geportretteerd, alleen de oudste dochter Aimee (25) koos ervoor buiten beeld te blijven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen