Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Vrouw van Berlusconi wil scheiden'

Shownieuws

Veronica Lario, de vrouw van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi, wil scheiden. Ze heeft een scheidingsadvocaat in de arm genomen, melden Italiaanse media.

(Novum/AP) - Veronica Lario, de vrouw van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi, wil scheiden. Ze heeft al een scheidingsadvocaat in de arm genomen, melden Italiaanse media. "Ik zie me genoodzaakt om deze stap te nemen", zegt ze in de krant La Stampa.

Afgelopen week reageerde Lario woedend op berichten dat de politieke partij van Berlusconi showgirls en aankomende filmsterren naar voren schoof voor een plaats in het Europees Parlement. Ook was ze kwaad over de vermeende aanwezigheid van haar 72-jarige man op het verjaardagsfeestje van een 18-jarig meisje in Napels.

Berlusconi en Lario trouwden in 1990 en hebben drie kinderen van in de twintig. Berlusconi heeft ook nog twee kinderen uit een eerder huwelijk. Al eerder kreeg de machtigste man van Italië het met zijn vrouw aan de stok vanwege zijn constante geflirt en het vergeven van politieke functies aan mooie vrouwen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen