Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beyoncé zingt verjaardagslied voor Nederlandse fan

Shownieuws

"I've seen it, it's your b-day!" Beyoncé zong zaterdagavond een verjaardagslied voor een jarige bezoeker tijdens het eerste van haar twee Ahoy-concerten.

"I've seen it, it's your b-day!" Beyoncé verraste zaterdagavond een jarige bezoeker tijdens het eerste van haar twee Ahoy-concerten. Spontaan zette de wereldster 'Happy birthday' in voor haar Nederlandse fan, die tranen huilde van geluk.

De concerten die Beyoncé dit weekeinde in Nederland geeft, maken deel uit van haar wereldtournee 'I am…'. Het Europese deel daarvan begon op 26 april in Kroatië en eindigt op 31 mei in Belfast. De tournee is genoemd naar het laatste album 'I am… Sasha Fierce'. Hierop laat Beyoncé het publiek kennismaken met haar alter ego Sasha Fierce.

Tijdens de ruim twee uur durende show maakte Beyoncé een muzikale reis langs haar drie soloalbums en pikte ze tussendoor ook nog een Destiny's Child-medley mee. Zo kwamen recente hits als 'Single ladies (put a ring on it)' en 'Halo' voorbij, maar ook DC-liedjes als 'Bootylicious', 'Bug-a-loo' en 'Say my name'. Ook was er ruimte gemaakt voor de Etta James-song 'At last' uit de film 'Cadillac records' en waren er fragmenten te horen uit covers als 'You oughta know' van Alanis Morissette en 'Sweet dreams' van Eurythmics. Voor Beyoncé's 'I am…'-tournee is de bekende Franse modeontwerper Thierry Mugler aangetrokken als creatief adviseur. Dat uitte zich in bijzondere creaties en diverse verkleedpartijen. Die werden weer gebruikt om Beyoncé's Suga Mama Band en de achtergrondzangeressen van The Mamas de tijd te geven hun vocale kunsten aan het enthousiaste Nederlandse publiek te laten horen.

Halverwege de show was er ook tijd voor wat acrobatische toeren: Beyoncé werd opgetakeld en 'vloog' over het publiek naar de B-stage, van waaraf ze het publiek toezong en samen met het publiek zong. Ze sloot haar concert af met de nummers 'Single ladies' en 'Halo'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen