Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick & Simon betrokken bij auto-ongeluk in Spanje

Shownieuws

Nick & Simon zijn donderdag door het oog van de naald gekropen bij een auto-ongeluk in Spanje. De remmen van hun auto begaven het tijdens clipopnamen.

Nick & Simon zijn donderdag door het oog van de naald gekropen bij een auto-ongeluk in Spanje. Dat meldt het management van het Volendamse duo. De artiesten, die op een bergweg reden, konden ternauwernood een ravijn ontwijken toen de remmen van hun auto het begaven.

De zangers reden samen met een cameraman en twee modellen in een oude Plymouth Fury voor de opnamen van de videoclip voor hun single 'De dag dat alles beter is'. Nick bestuurde de oldtimer. Toen de remmen het begaven, kwamen ze pas tot stilstand door tegen een voor hen rijdende crewauto te botsen en vervolgens tegen de bergwand te sturen.

De inzittenden van de auto kwamen uiteindelijk met de schrik vrij. Nick liep bij het incident wel wat schaafwonden in zijn gezicht op, maar na medisch onderzoek in een Spaans ziekenhuis konden de artiesten 's avonds gewoon terugvliegen naar Nederland, zoals reeds voor het ongeluk stond gepland. De opnamen van de clip waren al zo goed als afgerond toen het ongeluk plaatsvond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen