Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jacqueline Govaert bevallen van zoon

Shownieuws

Jacqueline Govaert is donderdagochtend bevallen van een zoon. De Krezip-zangeres en haar vriend hebben de kleine spruit Billie Miel genoemd.

Jacqueline Govaert is donderdagochtend bevallen van een zoon. De Krezip-zangeres en haar vriend Ivo Maissan hebben de kleine spruit Billie Miel genoemd. De bevalling ging naar eigen zeggen heel erg goed. "Het was een hele bevalling, maar de baby kwam lekker snel", vertelt de 26-jarige Govaert in de show van Edwin Evers op Radio 538. "De bevalling duurde maar vijf uur en dat is snel bij een eerste kindje."

De zangeres, die eigenlijk pas over twee weken zou gaan bevallen, beschrijft de geboorte van haar eerste kindje als bizar. "Als je hem voor het eerst in je handen hebt is dat echt bizar", vertelt ze lachend in de radioshow. "Heb ik daarmee nou al die tijd rondgelopen, denk je dan."

In oktober kondigde Krezip aan na bijna twaalf jaar uit elkaar te gaan. Op 27 juni geeft de van oorsprong Tilburgse band een afscheidsconcert in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen