Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thom Hoffman op zoek naar Mary Poppins

Shownieuws

Thom Hoffman gaat samen met Pia Douwes, Erwin van Lambaart en Willem Nijholt op tv op zoek naar de nieuwe hoofdrolspeler voor de musical 'Mary Poppins'.

Thom Hoffman zit in het panel voor het televisieprogramma rond de zoektocht naar de hoofdrolspeelster van de musical 'Mary Poppins' van Joop van den Ende Theaterproducties. Dat heeft de Avro donderdag bekendgemaakt.

Eerder zocht de Avro naar de hoofdrolspelers voor de musicals 'Evita' en 'Joseph'. Hoffman maakt voor het eerst deel uit van het panel, waarin verder musicalster Pia Douwes, theaterproducent Erwin van Lambaart en musicalster en acteur Willem Nijholt zitten. De presentatie is opnieuw in handen van Frits Sissing.

Paul de Leeuw en de Vlaamse acteur Peter van de Velde gingen Hoffman voor in de zoektochten naar vertolkers van de rollen Joseph en Evita. De keuze viel uiteindelijk op Freek Bartels en Brigitte Heitzer.

'Op zoek naar Mary Poppins' is dit najaar op televisie. De tien finalisten treden begin juni op tijdens het Musical Awards Gala.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen