Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Musical 'Dirty dancing' stopt

Shownieuws

Na anderhalf jaar valt het doek voor de musical 'Dirty dancing'. De dansmusical is op 4 juli voor het laatst te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Na anderhalf jaar valt het doek voor de musical 'Dirty dancing'. De dansmusical is op 4 juli voor het laatst te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. De musical heeft volgens producent Joop van den Ende sinds de start vorig jaar maart meer dan een half miljoen bezoekers getrokken in het theater in Utrecht.

De musical, gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse bioscoopfilm die in de jaren tachtig de definitieve doorbraak betekende van Patrick Swayze, stopt volgens de producent omdat de programmering het niet toelaat om de productie te verlengen. In september krijgt 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat', een andere Van den Ende-musical, de vaste plek in het Beatrix Theater.

De hoofdrollen in de musical over een vakantieliefde tussen een dansleraar en zijn leerling worden vertolkt door Martin van Bentem en Jette Carolijn van den Berg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen