Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Helmut Lotti voor derde keer getrouwd

Shownieuws

Helmut Lotti heeft zaterdagmiddag voor de derde keer eeuwige trouw beloofd aan een vrouw. De Belgische zanger gaf zijn jawoord aan journaliste Jelle van Riet.

Helmut Lotti heeft zaterdagmiddag voor de derde keer eeuwige trouw beloofd aan een vrouw. De Belgische zanger gaf zijn jawoord aan literair journaliste Jelle van Riet.

De 39-jarige zanger en de 36-jarige journaliste trouwden om twee uur in het stadhuis van Antwerpen. Het huwelijk vond in besloten kring plaats, maar na de plechtigheid gaf het kersverse echtpaar een feest op de Grote Markt. Fans, vrienden en andere belangstellenden kregen een glaasje aangeboden en brachten een toost uit.

In haar recentste column 'De bruid' voor De Standaard schrijft Van Riet dat ze op wolkjes loopt. "Ik loop op wolkjes, blaak van het zelfvertrouwen en overstraal alles en iedereen, want hij houdt van mij. Ik herhaal: hij houdt van mij", schrijft de journaliste. Ze besluit haar laatste column als vrijgezel met: "Ik ga niet scheiden, van-z'n-lang-zal-ze-leven-niet!".

Lotti stapte twee keer eerder in het huwelijksbootje. In 1990 gaf hij zijn jawoord aan Kimberly Grosemans. Het huwelijk, waaruit dochter Messalina voorkwam, duurde zeven jaar. Een paar jaar later beloofde de zanger eeuwige trouw aan Carol Jane Poe. Dat huwelijk hield vier jaar stand en strandde in 2005.

In 1995 brak de Belg door in Nederland met zijn serie 'Helmut Lotti goes classis'-albums. Zes jaar voor zijn doorbraak werd hij tweede bij de Nederlandse Soundmixshow met het Elvis Presley-nummer 'My boy'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen