Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Seal: Heidi en ik krijgen een meisje

Shownieuws

Het 35-jarige supermodel Heidi Klum is in verwachting van een meisje. Dat heeft haar man, zanger Seal, vrijdag verteld in de talkshow van Oprah Winfrey.

(Novum/AP) - Supermodel Heidi Klum is in verwachting van een meisje. Dat heeft haar man, zanger Seal, vrijdag verteld in de talkshow van Oprah Winfrey.

Twee weken geleden zei de 35-jarige Duitse schone nog dat ze op een meisje hoopte. Vooral haar 5-jarige dochter Leni wil graag een zusje. "Ze zegt: ik hoop dat het een meisje is, want dan kan ze in mijn kamer. Ik ga je helpen, ik ga luiers verschonen en word een hele goede zus!", zei het supermodel tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De Project Catwalk-presentatrice kreeg twee zonen met Seal: de 3-jarige Henry en de 2-jarige Johan. Leni's vader is Formule 1-baas Flavio Briatore. Het meisje is geadopteerd door de 46-jarige Seal.

De zanger maakte de zwangerschap van zijn vrouw half april wereldkundig tijdens een concert in New York. Voordat hij zijn nummer 'A change is gonna come' inzette, riep Seal: 'Heidi en ik krijgen weer een kindje!' naar het publiek. Geruchten over de komst van een nieuwe telg deden al langer de ronde. Begin april verschenen schetsen van nieuwe avondjurken voor Klum op het internet. Op de tekeningen was te zien dat rekening werd gehouden met een groeiende buik van het model.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen