Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Winslet daagt krant wegens fitnessverhaal

Shownieuws

Kate Winslet sleept de Daily Mail voor de rechter. De 33-jarige actrice eist bij de rechter in Londen ongeveer 168 duizend euro van de krant, meldt de BBC.

Kate Winslet sleept de Daily Mail voor de rechter. De 33-jarige actrice, die in februari nog de Oscar voor beste actrice voor haar rol in 'The reader' mee naar huis mocht nemen, eist bij de rechter in Londen ongeveer 168 duizend euro van de krant, die stelt dat Winslet heeft gelogen over hoeveel ze sport. Dat meldt BBC News.

De actrice wil tevens dat de krant de informatie uit het stuk niet meer mag gebruiken. Uit rechtbankdocumenten zou blijken dat de actrice stelt zich bedroefd en voor schut gezet te voelen door het artikel. In de ogen van Winslet hebben de beweringen van de krant haar persoonlijke en professionele reputatie geschaad.

In het gewraakte artikel stelt de Daily Mail dat de actrice zegt veel minder te fitnessen dan dat ze in werkelijkheid nodig heeft om een goed figuur te houden. In Elle Magazine had de Oscarwinnares eerder gezegd dat zij niet naar de sportschool gaat, omdat ze daar geen tijd voor heeft. Ze oefent elke dag thuis minimaal twintig minuten met behulp van een pilates-dvd, vertelde ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen