Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Co-assistenten reizen af naar Afrika

Shownieuws

De tv-serie De Co-assistent verhuist voor opnamen naar Kenia. Dit om de Afrikaanse gezondheidsorganisatie Amref Flying Doctors in de verhaallijn te betrekken.

De televisieserie De Co-assistent verhuist voor opnamen naar Kenia. Dit om het werk van de Afrikaanse gezondheidsorganisatie Amref Flying Doctors in de verhaallijn te verwerken, zo meldt zender Net 5 vrijdag.

Co-assistent-actrice Hannah Verboom, die zelf opgroeide in Kenia, kwam op het idee om de vliegende dokters bij het vierde seizoen te betrekken. Volgende maand vertrekt ze samen met acteurs Thom Hoffman, Tibor Lukacs en Sytske van der Ster naar het West-Afrikaanse land.

In de ziekenhuisserie vertolkt Verboom de rol van aankomend arts Elin, die worstelt met de balans tussen haar carrière en sociale leven. Ook Michiel Huisman, Kasper van Kooten hebben een rol. Net 5 zendt het derde seizoen dit najaar uit.

Amref is naar eigen zeggen de grootste gezondheidsorganisatie in Afrika en probeert de gezondheid van kwetsbare bevolkingsgroepen op het continent te verbeteren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen