Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ryan O'Neal liegt tegen Farah Fawcett over zoon

Shownieuws

Ryan O'Neal heeft Farrah Fawcett niets verteld van de problemen waarin hun zoon Redmond O'Neal momenteel verkeert. Dat heeft de acteur gezegd tegen People.

Ryan O'Neal heeft Farrah Fawcett niets verteld van de problemen waarin hun zoon Redmond O'Neal momenteel verkeert. Dat heeft de acteur, met wie de aan kanker lijdende Fawcett in een jarenlange knipperlichtrelatie is verwikkeld, gezegd in een exclusief interview met het Amerikaanse tijdschrift People.

"Farrah weet niet dat Redmond in de problemen zit. En Redmond vreest voor het leven van zijn moeder. 'Ik wil niet in de cel zitten, waar een of andere bewaker tegen me zegt dat ze er niet meer is', heeft hij tegen mij gezegd. Ik vertelde hem: 'Ze wordt weer beter.' Ik loog tegen hem. Ik lieg tegen haar. Dat is het beste", vertelt hij.

De 24-jarige zoon van Fawcett bekende in juni het bezit van heroïne en methamfetamine. Vrijdag werd bekend dat hij snel naar een afkickkliniek zou gaan, nadat hij enige tijd vastzat voor drugsbezit. Hij mag een speciaal programma voor verslaafden volgen. Als hij clean blijft, op tijd voor de rechtbank verschijnt en zijn best doet tijdens het programma, ontloopt hij een gevangenisstraf. Houdt hij zich echter niet aan de regels, dan hangt hem een celstraf van vier jaar boven het hoofd.

Een paar maanden nadat Redmond in juni schuld bekende, werd hij samen met zijn vader opgepakt nadat er drugs in hun gezamenlijke woning in Malibu waren gevonden. Die zaak loopt nog. Begin april werd Redmond O'Neal opnieuw gearresteerd. Ditmaal zou hij geprobeerd hebben heroïne een gevangenis binnen te smokkelen. Op 28 mei moet hij opnieuw voor de rechter verschijnen.

In het interview vertelt vader Ryan verder dat de behandeling van Farrah Fawcett tegen de kanker waaraan zij lijdt, zo goed als gestopt is. De 62-jarige actrice is momenteel thuis en ze slaapt vaak, vertelt hij. "Ze verblijft momenteel in bed. De dokters zorgen ervoor dat ze zich prettig voelt. Farrah heeft verschillende infusen, waarvan een aantal voor voeding zijn. De behandeling is zo goed als over", vertelt hij.

Een aantal vrienden hebben de voormalig Charlie's Angel bezocht, waaronder mede-Angels Jaclyn Smith en Kate Jackson. Als het haar lukt, kijkt Fawcett graag televisie. Volgens O'Neal heeft Fawcett nooit de hoop opgegeven, ondanks dat het nieuws over haar ziekte steeds slechter werd. "De hoop begon te vervliegen. Maar niet voor Farrah. Zij bleef vechten. Ze was altijd moedig. Farrah veranderde nooit. Ik werd opnieuw verliefd op haar vanwege de manier waarop ze hiermee omging."

Haar beroemde gouden krullen is Fawcett inmiddels kwijt, zegt O'Neal. "Ik heb haar haar thuis. Het interesseerde haar niet." Op dit moment probeert O'Neal de hoop levend te houden en te negeren dat hij een toekomst zonder Fawcett tegemoet moet zien. "Ik kan geen lied horen, ik kan geen plekken passeren waar wij samen waren, zonder een steek in mijn hart te voelen."

Een week geleden vroeg Fawcett aan O'Neal of ze het zal halen, zegt hij. "Ik zei: 'Ja, je redt het. En als jij het niet haalt, dan ga ik met je mee'."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen