Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eric van Tijn wordt coach Lisa

Shownieuws

Eric van Tijn gaat Lisa zaterdag bijstaan in de finale van X Factor. Aanleiding is het feit dat Gordon niet aanwezig is bij de finale van de talentenjacht.

Eric van Tijn gaat aspirant-popster Lisa zaterdag bijstaan in de finale van X Factor. Dat heeft een woordvoerder van RTL 4 donderdag gezegd. Aanleiding is het feit dat de 'echte' coach van Lisa, Gordon, zaterdag niet aanwezig kan zijn bij de finale van de talentenjacht.

Gordon zou speciaal voor de finale, die op vrijdag zou plaatsvinden, vanuit Moskou terugvliegen naar Nederland. De laatste liveshow is echter een dag uigesteld wegens de herdenking van het Koninginnedagdrama in Apeldoorn.

Gordon zit ondertussen met de Toppers in Moskou om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival en zaterdag ging het hem echt niet lukken om in Nederland te zijn, liet presentatrice Wendy van Dijk woensdag weten.

De laatste act van Van Tijn vloog er vorige week in de halve finale uit, waardoor Van Tijn het coachen van Lisa op zich kan nemen. "Het komt zo uit en Eric heeft zich bereid getoond de rol van coach op zich te nemen", zegt de RTL-woordvoerder.

Hoewel hij zaterdag niet in persoon bij de finale aanwezig kan zijn, wordt Gordon er toch op een of andere manier bij betrokken, laat de zegsvrouw weten. Op welke wijze dit gaat gebeuren, wordt volgens haar momenteel nog uitgekristalliseerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen