Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kiefer Sutherland aangeklaagd voor kopstoot

Shownieuws

Kiefer Sutherland wordt aangeklaagd voor de kopstoot die hij maandagnacht op een feestje uitdeelde. De 24-acteur zal zich snel bij de politie melden.

Kiefer Sutherland wordt aangeklaagd voor mishandeling voor de kopstoot die hij maandagnacht op een feestje gaf. De 24-acteur, die in ieder geval tot het moment dat hij terechtstaat niet de cel in hoeft, zal zich mogelijk reeds donderdag bij de politie melden. Dat vertelde een bron binnen justitie aan de New York Daily News.

Sutherland zou de kopstoot uit hebben gedeeld aan ontwerper Jack McCollough nadat die actrice Brooke Shields omver zou hebben geduwd. Volgens een vriend van de acteur voelde hij zich geprovoceerd. Desondanks heeft hij 'vreselijke spijt van wat er gebeurd is', legt de vriend uit.

Een woordvoerder van Shields meldde eerder dat de Proenza Schouler-ontwerper niets misdaan had. Voor de actrice is het daarom ook onduidelijk waarom Sutherland deed wat hij deed.

Sutherland zit nog in een proeftijd. Hij werd in Los Angeles veroordeeld wegens rijden onder invloed en zat daar anderhalf jaar geleden ook een celstraf van 48 dagen voor uit. Een woordvoerder van justitie in Los Angeles heeft aan entertainmentwebsite TMZ laten weten contact op te nemen met justitie in New York.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen